Ένταξη της Atlantis Engineering στο SME Instrument 1

Συνεργασία της i4G με το Microsoft BizPark
May 24, 2015
Startify7: Δωρεάν summer school για digital start-ups.
June 11, 2015
Show all
Ένταξη της Atlantis Engineering στο SME Instrument 1

logo (1)

Η θερμοκοιτιζόμενη εταιρία Atlantis Engineering επιλέγη μεταξύ 713 προτάσεων στο χρηματοδοτικό εργαλείο SME Instrument, Phase-1 για την ανάπτυξη του mainDSS, ενός καινοτόμου Decision Support System που παρέχει Αξιολόγηση, Benchmarking και Προτάσεις βελτίωσης στα τμήματα συντήρησης (asset management) μίας εταιρίας.

 

maindss2Το mainDSS, το Διαλειτουργικό και ευφυές Σύστημα Υποστήριξης Αποφάσεων για τη συντήρηση μίας εταιρίας, είναι ένα πληροφοριακό σύστημα που χρησιμοποιεί μια plug-in προσέγγιση έχοντας δυναμική διεπαφή με τις βάσεις δεδομένων των CMMS ώστε να ανακτά τα απαραίτητα δεδομένα για να σχηματιστεί η τρέχουσα κατάσταση της απόδοσης του τμήματος συντήρησης της εταιρείας και να δοθούν οι προτάσεις για τη βελτίωσης της λειτουργία του τμήματος συντήρησης.

Με στόχο την ανάπτυξη και εδραίωση του προϊόντος στην παγκόσμια αγορά η εταιρεία συνεργάζεται με σημαντικές ευρωπαϊκές εταιρείες του χώρου, την Σουηδική UTEK και την Πορτογαλική MIIT. Οι δύο εταιρείες συμβάλλουν με τεχνογνωσία κυρίως σε θέματα προτυποποίησης και προδιαγραφών αλλά ταυτόχρονα καλλιεργούνται κανάλια διανομής για την προώθηση του προϊόντος σε διεθνές επίπεδο.

Εκ μέρους της θερμοκοιτίδας συγχαίρουμε την Altantis Engineering και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της προσπάθειας.

Περισσότερα: http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=226296